Момичета и момчета, разбираме, че годината почти е изтекла, когато Pornhub пуснат

...
Момичета и момчета, разбираме, че годината почти е изтекла, когато Pornhub пуснат
Коментари Харесай

Ето какво порно са гледали най-много българите през 2022 г.

Момичета и момчета, разбираме, че годината съвсем е изтекла, когато Pornhub пуснат обичайния си разбор на последните 12 месеца.
В света хората през 2022 година са гледали най-вече хентай порно, само че не и в България. Оказва се, съгласно разбора на Pornhub, че българите най-вече си падат по дупета, а това значи едно - аналният секс е желан. Поне това сочат данните от търсенията на българите в 18+ уеб страницата.
Друг любопитен факт е, че по време на " Евровизия ", визитите от България са паднали с 8%. 
Интересното е, че с германците споделяме освен общо политическо минало и настояще, само че и в половите желания си приличаме. Немците също са гледали повече аналните видеа в Pornhub. С турците също си приличаме много, тъй като и те са гледали най-вече занимания с дупе.
Хейнтай и лесбийки, това е другата категория, която европейците доста харесват в порно уеб страницата. Средната дълготрайност на визитата към този момент е 9 минути и 54 секунди. Средният консуматор обаче е прекарал към секунда по-малко в Pornhub през 2022 година Първенци са в Египет, които прекарвали по близо 11 мин. в уеб страницата за възрастни.
Категорията " риалити секс " се оказва с огромен растеж в общите данни за годината в порно търсенията. Украйна е измежду първенците по търсения на порно точно във въпросната категория. Сексът навън и оргиите също бележат растеж през 2022 година Популярността на 18+ клипчетата с " момиче-геймър " се е нараснала с 813%, само че за рамките на Съединени американски щати. У нас гейминг почитателите очевидно не се интересуват от порно.
Най-популярната порнозвезда е Абела Дейнджър, която измести от първото място миналогодишната победителка Лана Роудс.
Мъжете пък избират да гледат порно с азиатки, цветнокожи, в зряла вързраст и milf-ки. Жените търсят най-вече видеа с лесбийки, азиатци, тройки и цветнокожи. Интересен факт е, че дамите не търсят мъже с огромни пениси, като тази категория е в дъното от желанията им. 
Различните генерации си падат по избран вид 18+ филми. Преди време се появи информация, че GenZ са поколението, което прави минимум секс, само че пък се оказва, че през 2022 година, хората сред 18-24 години са нараснали гледането на порно наличие. Те обаче си падат най-вече по тройките, cosplay и анимирано порно. Gen Y обичат азиатско порно, култове с крайници, видеа с татуирани мацки, гледат и секс с транссексуални. Бумърите са най-скромни в желанията си за порно, тъй като избират да гледат видеа в категории " дребни гърди " и " самозадоволяване ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР